FAQ

Foto Peter

Når kan jeg begynne? Hvis du ikke har erfaring fra kampsport fra før, bør du begynne på starten av terminen, i august/september eller januar/februar. Har du erfaring fra før, kan du begynne når det passer.

Har vi prøvetimer? Alle nye kan trene gratis i en uke for å se om dette er noe en vil fortsette med. En forplikter seg ikke til noe.

Hva slags utstyr trenger jeg? Vanlig treningstøy holder i starten. Etterhvert bør en ha en gi (drakt), shorts, en såkalt «rash-guard» (en solid t-skjorte) og tannbeskytter.

Det finnes mange bra nettbutikker for BJJ, vi har gode erfaringer med Clinch.no . Ta kontakt med instruktøren i klubben for klubbrabatt.

Må jeg være i god form?  Du trenger ikke å være i spesielt god form for å bli med. Treningen passer for de fleste, og du kan tilpasse til den formen du er i. 

Hva er aldersgrensen? Nedre aldersgrense er 14 år. Det er ingen øvre aldersgrense, det er ikke noe problem å begynne selv om man er godt voksen.

Hva koster det å trene hos oss? Kontingenten er 350,- og gjelder for hele året. Treningsavgiften er pr.halvår, og er 2500,- (2200,- for studenter). Hvis man i tillegg ønsker å trene på senteret der vi leier, får man veldig god rabatt: 200,-/ 150,- (student) pr mnd. i tillegg. Da har en tilgang til hele tilbudet på begge senterne til Telemark Trening.

Ta kontakt hvis du har andre spørsmål!